Learn dutch

  
          
 
  Nederlands leren en Inburgeringsexamen Buitenland. U wilt een MVV visum aanvragen. Daarom moet u de Nederlandse taal leren. U moet ook leren over het wonen en werken in Nederland. Het inburgeringsexamen bestaat uit 3 delen: de "Toets gesproken Nederlands"  "Kennis Nederlandse Samenleving" en de Toets "Geletterdheid en Begrijpend Lezen" Als u voor het examen bent geslaagd, kunt u een MVV visum aanvragen. U kunt een inburgeringscursus volgen om de Nederlandse taal en de Nederlandse samenleving te leren kennen. U volgt een online inburgeringscursus of u kunt Nederlands leren bij een school in land van herkomst.
 

             Inburgeringscursus in Peru

 

Onderstaand vind u adressen voor een inburgeringscursus in Peru.
Aanbieders inburgeringscursussen en Nederlands leren.


 
 
 
  Inburgeringscursus - Nederlands Leren - Basisexamen Inburgering
Inburgeringscursus Online door DutchTutor.com Learn Dutch
Nederlandse inburgeringscursus vanuit verschillende talen voor het behalen van het Inburgeringsexamen bij de Nederlandse Ambassade voor de aanvraag van een MVV visum.
Prive Lerares Sanderijn
Ik heet Sanderijn, ben afgestudeerd te ‘s Gravenhage, Nederland, waar ik het Diploma Nederlands, Engels, Frans en Duits behaalde. Tot op heden weid ik mij aan het verrijken van mijn talenkennis.
Als taaldocente Nederlands, Engels en Frans voor anderstaligen in IsraŽl met ruim 18 jaar ervaring geef ik privť-les ter voorbereiding van het inburgeringsexamen in het buitenland.
Nederlands is mijn moedertaal en ik spreek vloeiend Engels, Hebreeuws, Duits en Italiaans. Het liefst geef ik les aan Frans-, Engels- of Hebreeuws-taligen

 

  

Learn Dutch - MVV