Learn dutch

  
          
 
  Nederlands leren en Inburgeringsexamen Buitenland. U wilt een MVV visum aanvragen. Daarom moet u de Nederlandse taal leren. U moet ook leren over het wonen en werken in Nederland. Het inburgeringsexamen bestaat uit 3 delen: de "Toets gesproken Nederlands"  "Kennis Nederlandse Samenleving" en de Toets "Geletterdheid en Begrijpend Lezen" Als u voor het examen bent geslaagd, kunt u een MVV visum aanvragen. U kunt een inburgeringscursus volgen om de Nederlandse taal en de Nederlandse samenleving te leren kennen. U volgt een online inburgeringscursus of u kunt Nederlands leren bij een school in land van herkomst.
 

             Inburgeringscursus in Peru

 

Onderstaand vind u adressen voor een inburgeringscursus in Peru.
Aanbieders inburgeringscursussen en Nederlands leren.


 
 
 
  Inburgeringscursus - Nederlands Leren - Basisexamen Inburgering
Inburgeringscursus Online door DutchTutor.com Learn Dutch
Nederlandse inburgeringscursus vanuit verschillende talen voor het behalen van het Inburgeringsexamen bij de Nederlandse Ambassade voor de aanvraag van een MVV visum.
Prive Lerares Saskia
Mijn naam is Saskia. Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht met Algemene Letteren. Ik ben actief als docent Nederlands voor anderstaligen in Peru en geef er privé les ter voorbereiding van inburgeringsexamen in het buitenland. Dit doe ik in het land waar ik woon: Peru en via Skype aan cursisten in alle Spaanstalige landen in Zuid-Amerika. Nederlands is mijn moedertaal en ik spreek vloeiend Spaans, Engels en Duits. Ik geef het liefst les aan spaanstaligen.

 

  

Learn Dutch - MVV